23 nov. 2011

Leadership participativ pentru CNE

În perioada 17-21 noiembrie 2011, responsabilul Departamentului Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere la nivelul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Mădălin Blidaru, a participat la cursul de „Leadership participativ” din cadrul proiectului <<Consiliul Județean al Elevilor în Acțiune - ``CiNE în Acțiune``>> organizat de Asociația Elevilor Mehedințeni și Consiliul Județean al Elevilor Mehedinți, finanțat prin programul „Tineret în Acțiune”, acțiunea 5.1, desfășurat în localitatea Drobeta Turnu Severin.

La această întrunirea au participat 50 de membri ai Consiliilor Județene ale Elevilor din întreaga țară, în special directorii Departamentelor de Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere, dar și alți membri care și-au manifestat dorința de a participa.

De asemenea, la această întrunirea a participat, din partea CJE Vrancea, prof. Angela Sîrbu,  formator al Consiliului Național al Elevilor. 

Întrunirea, realizată ca o activitate educativ experiențială, a reprezentat ocazia perfectă pentru dezvoltarea abilităților de management organizațional și al echipei  pentru elevii din Consiliile Județene, coordonatori la nivel de județ ai Departamentului de Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere.Pe parcursul acestei adunări au fost realizate sesiuni de training și de informare, dar și simulări ale unor activități și proiecte. Astfel, sâmbătă a fost organizată o conferință de presă, o piesă de teatru-forum, un  training pe tema „Lucru în echipă” și un târg de idei antreprenoriale. Duminică, 20 octombrie, a fost realizat un flash-mob în centrul orașului Drobeta Turnu Severin, o campanie stradală și Gala premiilor, moment de încheiere al adunării.Consiliul Județean al Elevilor Vrancea mulțumește Asociației Elevilor Mehedințeni și Consiliului Județean al Elevilor Vrancea pentru găzduire și pentru modul excepțional de desfășurare! Felicitări organizatorilor, formatorilor, partenerilor și participanților!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!