19 nov. 2011

Seminar Băile Herculane 3-6 noiembrie 2011

În perioada 3-6 noiembrie 2011, președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Alexandra Voicu, a participat la „Seminarul Național de Informare pe Politici de Tineret și Planificarea Strategică a cooperării între CNE și factorii de decizie” din cadrul proiectului <<Consiliul Județean al Elevilor în Acțiune - „CiNE în Acțiune”>>, finanțat prin programul „Tineret în Acțiune” ( TiA ).


Întrunirea a fost organizată de Asociația Elevilor Mehedințeni ( AEM ), iar invitații acestui eveniment au fost reprezentați de președinții Consiliilor Județene ale Elevilor din întreaga țară. De asemenea, invitați speciali ai acestui eveniment au fost reprezentanții ISJ Mehedinți, ai Consiliului Județean al Elevilor Mehedinți, consilierul MECTS, Romeo Moșoiu, doi formatori ANPCDEFP, dar și profesori formatori ai Consiliului Național al Elevilor.

Pe parcursul celor patru zile, reprezentanții CJE s-au cunoscut și au urmat workshop-uri prin metoda cafenelei publice. Au fost identificate problemele elevilor și, apoi, s-au găsit soluții și propuneri de activități pentru rezolvarea acestora.

De asemenea, s-a lucrat la eleborarea misiunii și a viziunii CNE, precum și a valorilor și principiilor promovate de această structură.

Obiectivele acestui seminar au fost:

1.    Creșterea nivelului de informare cu privire la politicile de tineret la nivel național și agenda europeană în domeniul tineretului timp de 3 zile pentru 45 de participanți .
2.    Întărirea competențelor de susținere a dialogului structurat și parteneriat corelate la cele europene cu responsabili în politicile de tineret pentru 45 de președinți ai Consiliilor Județene din țară timp de 3 zile;
3.    Dezvoltarea abilităților de management organizațional și al echipei pentru 45 de președinți ai Consiliilor Județene din tara timp de 3 zile.
Consiliul Județean al Elevilor Vrancea mulțumește Asociației Elevilor Mehedințeni și Consiliului Județean al Elevilor Mehedinți pentru invitație, găzduire și organizarea acestui eveniment!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!