18 dec. 2011

Training „Lucru în Echipă” - ziua a II-a

Duminică, 18 decembrie 2011, a avut loc cea de-a doua sesiune a trainingului pe tema „Lucru în Echipă”, organizat de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea prin intermediul rețelei de formatori a Consiliului Național al Elevilor.

Acesta a fost susținut de prof. formator Angela Sîrbu la Colegiul Național „Unirea” din Focșani. Cursul de formare a avut ca țintă membrii Biroului Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, membri ai Consiliilor Școlare ale Elevilor din unitățile de învățământ din județ, dar au putut participa și voluntari.


După o scurtă recapitulare a zilei de ieri, s-a discutat despre tipurile de membri ai unei echipe și rolul pe care aceștia îl pot avea. De asemenea, participanții la training au aflat cum se se poate desemna liderul si care este rolul acestuia într-o echipă și care este relația sa cu membrii echipei.


În cea de-a doua parte a activității, participanții, împărțiți în două echipe, au simulat două conferințe de presă, în urma cărora aceștia au putut învăța cum se realizează o conferință de presă, folosindu-se de informațiile descoperite în cele două zile de training.


Galerie foto din ziua a II-a a trainingului pe tema "Lucru în echipă", 17-18 decembrie 2011: