14 ian. 2012

Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor - ziua a IV-a

Joi, 12 ianuarie 2012,  începând cu ora 10:00, la Casa de Cultură a Tineretului „Mihai Eminescu”, au fost adoptate deciziile, acestea fiind supuse procesului de vot.

De asemenea, au fost prezentat proiecte ce au fost desfășurate în cadrul Consiliului Național al Elevilor. A fost prezentată, de asemenea, Organizația Națională „Cercetașii României” prin intermediul unui clip video, iar Doru Ștefănescu a prezentat câteva opțiuni oferite de platforma Wedu, opțiuni ce pot îmbunătăți procesul de comunicare în Consiliul Național al Elevilor.
(Delegația CJE Vrancea: prof. Laura Mălureanu, prof. Angela Sîrbu, Florentina Terțiu, 
Cătălina Marcu,  Alexandra Voicu, Alexandru Munteanu, Mădălin Blidaru)

După amiază, participanții la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor au avut parte de un program outdoor. Au vizitat platoul Cornești, unde au putut vizita Grădina Zoologică din Târgu Mureș și au putut merge la patinoar.

Începând cu ora 21:30, la Grupul Școlar „Constantin Brâncuși”  a avut loc Gala Consiliului Național al Elevilor, eveniment presărat cu momente artistice și unde au fost decernate premiile pentru proiectele desfășurate în cadrul Consiliului Național al Elevilor în 2011. De asemenea, participanții și persoanele care au sprijinit Consiliul Național al Elevilor au primit diplome.

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a obținut Premiul de Excelență pentru proiectul cu cel mai mare impact național desfășurat de Consiliul Național al Elevilor în anul 2011: Conferința Interregională a Consiliilor Județene ale Elevilor.

Vineri, 13 ianuarie 2012, au fost prezentate de către Biroul Executiv al Consiliului Național al Elevilor concluziile întâlnirii, iar partipanții au oferit un feed-back asupra Adunării Generale a Consiliului Național al Elevilor.

Galerie foto ziua a IV-a a Adunarii Generale CNE