12 ian. 2012

Comunicat de presă: Consiliul Național al Elevilor și-a ales noua conducere


                                Târgu Mureș, 11.10.2012

COMUNICAT DE PRESǍConsiliul Național al Elevilor și-a ales noua conducere    Marți,  10 ianuarie 2012, Casa de Cultură a Studenţilor Târgu Mureş a găzduit alegerile pentru funcțiile de conducere din Biroul Executiv al Consiliului Național al Elevilor. Noul președinte al organizației ce reprezintă elevii din România este Andrei-Bogdan Petre din Constanța.

    După prezentarea raportului de activitate al președintelui CNE, Alexandru Munteanu, care tocmai și-a încheiat mandatul, candidații la funcțiile de conducere și-au susținut discursurile în cadrul unor dezbateri democratice prin care au prezentat strategia de dezvoltare organizațională și planul de acțiune.

    În urma votului democratic exprimat de membrii CNE, noul președinte este Andrei-Bogdan Petre, preşedinte CJE Constanța. Secretariatul a fost preluat de Răzvan Azamfirei, preşedinte CJE Mureș – departament organizare internă şi Georgiana Epure, preşedinte CJE Sibiu – departament relaţii externe.

    Obiectivele Adunării Generale în următoarele zile sunt dezvoltarea strategiei Consiliului Național al Elevilor, elaborarea planului de acțiune pe anul școlar în curs, revizuirea Regulamentului de Organizare și Funcționare și elaborarea Cartei CNE. De asemenea, cei 170 de delegați ai tuturor Consiliilor Județene din țară vor participa la 7 ateliere de lucru facilitate de către rețeaua naționala de formatori CNE.

Departamentul de relații externe
Biroul de presă


Contact:
Georgiana Epure – secretar al Departamentului de relații externe
Tel. 0741.517.672
e-mail: epuregeorgiana@gmail.com

Cristian Ghingheș - reprezentant al Biroului de presă AG
Tel. 0743.663.101
e-mail: cristian.ghinghes@gmail.com