31 ian. 2012

Vizită de monitorizare - Liceul de Arte „Gh. Tăttărescu”

Luni, 30 ianuarie 2012, s-au continuat vizitele de monitorizare a activității consiliilor școlare din județul Vrancea cu Liceul de Arte „Gh. Tăttărescu”.

Aceste vizite fac parte  proiectul regional „Consiliul Elevilor ești tu!” care are ca scop promovarea structurii Consiliului Național al Elevilor, diseminarea informațiilor, îmbunătățirea relației dintre Consiliul Școlar al Elevilor și Consiliul Județean al Elevilor, atragerea unui număr cât mai mare de voluntari și monitorizarea activității consiliilor școlare.

Întâlnirea a avut loc între conducerea Consiliului Județean al Elevilor Vrancea și Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Liceului de Arte „Gh. Tăttărescu”, începând cu ora 10:00. La ședință au fost prezenți membrii Consiliului Școlar al Elevilor din liceu, dar și profesorul coordonator.

În urma ședinței s-a constatat că este un consiliu activ, în semestrul întâi desfășurându-se activități precum expoziții de fotografie, un concurs de brazi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Nu au fost probleme în ceea ce privește mapa Consiliului Școlar al Elevilor, iar singurele dificultăți întâmpinate până acum au fost legate de implicarea elevilor în activități.

Membrii Consiliului Școlar al Elevilor au avut ocazia să afle noi informații în legătură cu structura, să își îmbunătățească imaginea asupra Consiliului, clarificându-și nelămuririle și primind sfaturi pentru îmbunătățirea activității.