29 feb. 2012

Rezultatele evaluării aplicațiilor pentru Biroul de Presă al Consiliului Național al Elevilor

În perioada 27 ianuarie - 17 februarie 2012, au fost depuse, prin intermediul platformei Wedu, candidaturile pentru ocuparea funcțiilor din cadrul Biroului de Presă al Consiliului Național al Elevilor.

Decizia înființării unui Biroului de Presă al Consiliului Național al Elevilor a fost luată în cadrul Adunării Generale a Consiliului Național al Elevilor ce a avut loc la Târgu Mureș în perioada 9-13 ianuarie 2012.

Biroul de presă al Consiliului Național al Elevilor este structură suport în cadrul Departamentului de Educație și Comunicare. Evaluarea aplicațiilor a fost realizată de către 3 evaluatori interni și 2 evaluatori externi: Andrei Petre Bogdan – președinte C.N.E., Georgiana Epure – secretar al Departamentului de Educație și Comunicare, Jeanina Axinte – vicepreședinte C.N.E., Ioana Malau – redactor Sibiu 100% și Bajdechi Steliana - realizator emisiune Radio Constanța.

În urma evaluării candidaturilor depuse, au fost alese câte două persoane pentru fiecare funcție.
Astfel, Mădălin Blidaru (director al Departamentului de Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea) a obținut 48,75 puncte și va ocupa funcția de responsabil online și se va ocupa de tot ceea ce ține de aparițiile C.N.E. în mediul virtual, împreună cu Cătălin Pirtea (Gorj).

Responsabilii de partea audio/foto/video se vor ocupa de înregistrarea și imortalizarea evenimentelor importante ale C.N.E. și realizarea unor filmulețe de promovare organizațională. Au fost numiți în această funcție: Andreea Păulescu din Iași și Afuza Gabriel din Tulcea.

De asemenea, au fost desemnați și doi redactorii. Aceștia vor avea printre atribuții : realizarea comunicatelor de presă care vor fi verificate și aprobate de către BEx. C.N.E., realizarea articolelor despre C.N.E. pentru diverse publicații (ex: Revista Euro26). Pentru această funcție au fost aleși: Ioan-Călin Cociș din Sibiu și Arion Iulia din Alba.


  1. Rezultatele evaluării aplicațiilor pentru Biroul de Presă al C.N.E.;
  2. Punctajele candidaților în urma evaluării candidaturilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!