24 feb. 2012

Rezumatul vizitei de monitorizare de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”

Joi, 23 februarie 2012, a avut loc vizita de monitorizare a activității Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”. Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a fost reprezentat de Cristian Gîrneață, secretar pe relații externe.

Întâlnirea a avut loc în cadrul unei ședințe, fiind prezenți majoritatea șefilor de clasă. A fost verificată mapa consiliului, existând toate documentele necesare (procesele verbale de la ședințe, raportul de activitate pe semestrul I, planul de activități, centralizarea datelor reprezentanților claselor etc.).

Persoanele participate la ședință au fost interesate de programul Școala Altfel, dorind să afle cât mai multe detalii în legătură cu acest proiect. Un alt subiect de interes a fost legat de cursurile de formare ce pot fi realizate prin intermediul rețelei de formatori a Consiliului Național al Elevilor.

Scopul acestui proiect al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea este de a promova și întări structura, de a avea membri cât mai activi și de a verifica și evalua activitatea consiliilor școlare ale elevilor. De asemenea, este o bună modalitate pentru diseminarea într-un mod cât mai eficient a informațiilor legate de Consiliul Elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!