17 feb. 2012

Ședință CJE privind privind Școala Altfel și Balul Balurilor Bobocilor

Vineri, 17 februarie 2012, a avut loc o ședință a Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, desfășurată în incinta Consiliului Județean Vrancea. Dată fiind starea drumurilor afectate de condițiile meteorologice din ultima perioadă din județul Vrancea, la ședință au participat președinții consiliilor școlare ale elevilor de pe raza municipiului Focșani.

Principalele subiecte de pe ordinea de zi au fost reprezentate de Școala Altfel și organizarea Balului Balurilor Bobocilor 2012, următorul proiect al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.
Astfel, cei prezenți au primit informații cu privire la organizarea săptămânii Școlii Altfel, s-a discutat despre tipurile de activități ce pot fi organizate și s-au reamintit termenele limită pentru depunerea proiectelor pe platfoma Consiliului Național al Elevilor, Wedu.ro. De asemenea, s-a pus accentul și pe promovarea concursului de afișe derulat în acest moment de Consiliul Național al Elevilor, concurs în urma căruia se va desemna un afiș care să reprezinte Școala Altfel.

Cel de-al doilea subiect despre care s-a discutat a fost Balul Balurilor Bobocilor 2012. S-a discutat despre regulamentul acestei activități cultural-artistice, modul de desfășurare, persoane care ar putea veni în ajutorul organizării evenimentului. Discuțiile au cuprins și propuneri precum organizarea unui concurs pentru galerii ce are ca scop implicarea și mobilizarea cât mai multor elevi. S-a realizat și un buget orientativ necesar pentru organizarea balului. Cu mai multe detalii privind acest proiect vom reveni în curând pe site și pe pagina de Facebook a CJE Vrancea.

 Cea de-a treia temă de discuție a fost comunicare în Consiliul Elevilor. S-a discutat despre avantajele oferite de Yahoo! Groups în trimiterea informațiilor și a fișierelor, despre importanța feed-back-ului oferit în online, despre metode de contactare a membrilor (e-mail, mesaje, grupuri, telefon, etc.), dar și despre folosirea platformei Wedu.ro, prezentându-se o parte din avantajele acesteia.

În concluzie, putem spune că a fost o ședință care și-a atins scopul, participanții fiind activi, iar subiectele de pe ordinea de zi fiind atinse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!