22 feb. 2012

Vizită de monitorizare la Colegiul Tehnic „V. D. Cotea”

Miercuri, 22 februarie 2012, au fost reluate vizitele de monitorizare a activității consiliilor școlare ale elevilor din liceele vrâncene. Astfel, la ora 10:00 a fost realizată vizita de monitorizare a Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Tehnic „V. D. Cotea”. Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a fost reprezentat de Cristian Gîrneață, secretar pe relații externe.

Membrii prezenți ai Consiliului Școlar al Elevilor au fost interesați de subiectele de discuție, au interacționat, unul dintre subiectele care a stârnit cel mai mult interes fiind proiectul Școala Altfel. Mapa consiliului a fost aproape completă, existând doar câteva date lipsă de la șefii de clasă.

Datorită faptului că în anul precedent președintele Consiliului Școlar al Elevilor nu a fost suficient de implicat, elevii nu au primit cu ușurință ideea Consiliului Școlar al Elevilor până în prezent, indicatorul principal al acestui aspect fiind prezența la ședințe, problemă care se va rezolva în timp.

Scopul acestei inițiative a Consiliului Județean al Elevilor Vrancea este acela de a avea membri cât mai activi în Consiliile Școlare, pentru a evita problemele de diseminare a informației către toți elevii din județ. De asemenea, se dorește sporirea încrederii elevilor în această structură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!