28 feb. 2012

Vizită de monitorizare la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia”

Marți, 28 februarie 2012, începând cu ora 13:00, a avut loc vizita de monitorizare a activității Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Tehnic Auto „Traian Vuia” din Focșani. Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a fost reprezentat de Andreea Lupu, vicepreședinte.

Întâlnirea cu reprezentanții Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Tehnic Auto „Traian Vuia” a reprezentat momentul analizei mapei Consiliului Școlar al Elevilor. Fiind incompletă, reprezentantul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea venind cu sfaturi pentru realizarea unei mape complete. Până în acest moment, nu a existat realizat un raport de activitate pe semestrul I al anului școlar curent.

Un subiect de discuție a fost reprezentat de implicarea elevilor în activități, neexistând probleme din acest punct de vedere.

Săptămâna aceasta, Consiliul Judeţean al Elevilor va efectua ultimele trei vizite de monitorizare din oraş la Colegiul Naţional "Al. I. Cuza", Grup Şcolar "G.G. Longinescu" şi Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă "Elena Doamna". De asemenea, în curând vor fi realizate vizite de monitorizare la liceele din afara orașului, unele rămânând până în acest moment neverificate.
Scopul acestui proiect al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea este de a oferi consiliere pentru o mai bună desfășurare a activității consiliilor școlare ale elevilor din județ, de a promova structura Consiliului Județean al Elevilor Vrancea și de a avea membri cât mai activi. De asemenea,  este verificată și evaluată activitatea la nivel de Consiliul Școlar al Elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!