29 feb. 2012

Vizită de monitorizare la Colegiul Național „Al. I. Cuza”


Miercuri, 29 februarie 2012, începând cu ora 14:00, a avut loc vizita de monitorizare a activității Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național „Al. I. Cuza”, Focșani. Aceasta s-a realizat în cadrul unei ședințe a Consiliului Școlar al Elevilor, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea fiind reprezentat de Alexandra Voicu, președinte.
 
La întâlnire au fost prezenți responsabilii claselor, printre care și Alexandru Munteanu, fostul președinte al Consiliului Național al Elevilor și al Consiliului Județeanm al Elevilor Vrancea. De asemenea, a fost prezentă și doamna Melania Pătrășcanu, profesor coordonator.

Din păcate, mapa Consiliului Școlar al Elevilor nu a putut fi verificată, secretarul lipsind motivat de la această întrunire. Această verificare va fi făcută în momentul în care va fi trimis raportul de activitate al Consiliului Școlar al Elevilor pe semestru I.

Unul dintre subiectele de discuție a fost programul „Școala Altfel”, Consiliul Școlar al Elevilor propunând treisprezece activități  pentru această săptămână. De asemenea, au fost făcute câteva clarificări în legătură cu deplasările din această săptămână.

În acest moment se lucrează la îmbunătățirea comunicării interne pentru ca, în timp, să se rezolve un conflict apărut în primul semestru între membrii Biroului Executiv.

Fostul președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național „Al. I. Cuza”, Alexandru Munteanu, a transmis un mesaj de încurajare și a menționat că va fi alături de CȘE oricând este nevoie de ajutorul său.

După această vizită, Alexandra Voicu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, a făcut următoarea declarație, exprimându-și  mulțumirea: „Eu sunt mulțumită de cum a decurs întâlnirea. Sper ca pe viitor să-i văd cât mai activi în CJE Vrancea, mai ales că doi oameni din Biroul Executiv al CJE Vrancea sunt de la ei: Cristi Gîrneață și Andra Panfil.”

Scopul acestor vizite ale Consiliului Județean al Elevilor Vrancea este acela de a monitoriza activitatea din consiliile școlare ale elevilor, de a oferi sfaturi și de a promova și întări această structură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!