24 feb. 2012

Vizită de monitorizare la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”

Vineri, 24 februarie 2012, începând cu ora 11:20, a avut loc vizita de monitorizare a Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul Pegagogic „Spiru Haret” din Focșani. Consiliul Județean al Elevilor a fost reprezentat de Andreea Lupu, vicepreședinte CJE Vrancea.

Întâlnirea cu reprezentanți Consiliului Școlar al Elevilor a avut loc în cadrul unei ședințe în care au fost prezenți șefii de clasă și membrii Biroului Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor. În cadrul vizitei, s-a verificat dosarul consiliului, acesta fiind complet.

La ultima ședință a Consiliului Școlar al Elevilor, desfășurată pe 21 februarie, au avut loc discuții pe tema Școala Atfel, fiind prezentă și conducerea liceului. Au fost făcute propuneri pentru activități (activități de ecologizare, „Profesor pentru o zi”).

Reprezentanții elevilor din Liceul Pedagogic „Spiru Haret” au venit cu ideea realizării unei sigle a Consiliului Școlar al Elevilor, aceasta reprezentând un mijloc de promovare și identificare. Din punctul de vedere al implicării elevilor în acțiunile desfășurate de CȘE, au fost mici nemulțumiri, gradul de implicare nefiind foarte ridicat.

Scopul proiectului de monitorizare a activității consiliilor școlare ale elevilor din județ, proiect desfășurat de Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, este de a avea membri cât mai activi. De asemenea, se dorește sporirea încrederii în această structură reprezentativă a elevilor și sunt evaluate activitățile organizate în licee de consiliile școlare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!