15 mar. 2012

Balul Balurilor Bobocilor 2012

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea va organiza joi, 22 martie 2012, ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” din Focșani, Balul Balurilor Bobocilor, ediția 2012.


Evenimentul, organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean și al Consiliului Județean Vrancea, va reuni câștigătorii concursurilor de Miss și Mister Boboc din liceele vrâncene într-un spectacol-concurs unic. Aceștia, alături de trupe de elevi din liceele participante, vor susține momente artistice pentru a asigura un show unic, dar și pentru a convinge spectatorii și juriul că merită să fie desemnați Miss și Mister Balul Balurilor Bobocilor 2012.


De asemenea, va fi organizat și un concurs de galerii. Vino și susține-ți participanții favoriți! Biletele pentru spectacol sunt disponibile la președintele Consiliului Școlar al Elevilor din liceu.

Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați. Evenimentul de pe Facebook, pagina Facebook, site-ul CJE Vrancea și adresa de mail cjevrancea@yahoo.com sunt la dispoziție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!