23 mar. 2012

Balul Balurilor Bobocilor 2012

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a organizat joi, 22 martie 2012, Balul Balurilor Bobocilor, ediția 2012. Evenimentul, organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea și al Consiliului Județean Vrancea a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță”, începând cu ora 18:00.

Elevi din liceele vrâncene s-au adunat la Casa de Cultură pentru a-și susține favoriții. Pentru titlurile de Miss și Mister Balurilor Bobocilor 2012 au concurat șase perechi, reprezentând Colegiul Național „Al. I Cuza”, Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Pedagogic „Spiru Haret” și Liceul de Arte „Gh. Tăttărescu”.

Spectacolul a fost prezentat de Alexandru Munteanu, ex-președinte al Consiliului Național al Elevilor, și Andreea Lupu, vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, aceștia antrenând galeriile în susținerea participanților. De asemenea, la final a fost acordat și premiul pentru cea mai bună galerie.Atmosfera extraordinară a fost întreținută pe tot parcursul spectacolului, circa două ore. După aceste ore, juriul, reprezentat din Lidia Dumbravă (Inspectoratul Școlar Județean Vrancea), Daniel Ocheșelu (Consiliul Județean Vrancea), Mădălin Blidaru (Consiliul Județean al Elevilor Vrancea), Lidia Cazacu (Direcția Județeană pentru Tineret), a stabilit clasamentul final.În urma punctajelor acordate, Elena Silvia Moroiu și Alexandru Maiereanu (Colegiul Național „Al. I Cuza”) au fost desemnați Miss și Mister Balul Balurilor Bobocilor 2012. Locul al II-lea a fost ocupat de Andreea Ciocîrlan și Bogdan Oncioiu (Liceul de Arte „Gh. Tăttărescu”), fiind urmați, în completarea podiumului, de către Alexandra Stoleru și Ioniță Andrei (Liceul cu Program Sportiv). Locul al IV-lea a fost ocupat de concurenții de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”: Mădălina-Mihaela Matei și Mădălin Băcioiu, fiind urmați de Georgiana-Mădălina Pricop și Dragoș Cosmin Giurgan (Liceul Pedagogic „Spiru Haret) și Luminița Badiu, respectiv Radu-Andrei Tănase (Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”).

Participanții au fost supuși la patru probe. Proba de zi, prima, a fost reprezentată de momentele în care aceștia au defilat. Următoarea probă a fost cea de spontaneitate. Concurenții au fost supuși unor situații ipotetice, în fața unor dileme pe care trebuia să le rezolve. În cadrul probei de originalitate, concurenții au impresionat, pe scenă cuplurile dansând sau jucând teatru. Ultima probă a fost reprezentată de cea de seară. În cadrul acesteia, concurenții au dat dovadă de eleganță.

„Mă declar mulțumită de cum a ieșit totul. Îi felicit pe toti participanții; pentru mine toți sunt câștigători... și felicit galeriile pentru modul în care și-au susținut favoriții. Nu în ultimul rând, mulțumesc Inspectoratului Școlar Județean, Consiliului Județean, tuturor sponsorilor și, evident, susținerii pe care directorii și profesorii coordonatori au arătat-o în organizarea acestui bal. ” a declarat Alexandra Voicu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, după desfășurarea spectacolului.


Evenimentul a fost realizat cu ajutorul următorilor sponsori: Foto Sebastian, Pandora, Avon, EscapePool, Oriflame, Lady's Store, Aqua Spa.

Monitorul de Vrancea: Balul Balurilor Bobocilor și-a desemnat câștigătorii;
Vrancea Media: Balul Balurilor Bobocilor a fost câștigat de cuziști;
Ziarul de Vrancea: Cuziștii, desemnați „bobocii bobocilor”;

De asemenea, spectacolul va fi transmis pe Atlas TV, sâmbătă, 24 martie 2012, începând cu ora 19:30, în cadrul emisiunii „Ora adolescenților”.
În continuare, câteva imagini din timpul spectacolului:Galerie foto 1
Galerie foto 2

2 comentarii:

  1. felicitari, o initiativa extrem de frumoasa si laudabila in randul liceenilor devenita deja traditie :)

    RăspundețiȘtergere

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!