1 mar. 2012

Rezumatul vizitei de la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi”

Vineri, 24 februarie 2012, a avut loc vizita de monitorizare a activității Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”. La această întâlnire, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a fost reprezentat de Cătălina Marcu - vicepreședinte.

Datorită modului în care se învață (în trei schimburi), o întâlnire cu toți șefii de clasă ar fi fost anevoioasă, fiind prezenți doar membrii Biroului Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor. A fost verificată mapa Consiliului Școlar al Elevilor, aceasta fiind completă.

Printre nemulțumirile elevilor Colegiului Tehnic „Gh. Asachi” se numără durata pauzei raportată la cea a orei. Aceștia speră că în curând va avea loc o schimbare, pauza de 5 minute după cursurile de 50 de minute nefiind mulțumitoare.


Interesul celor prezenți față de săptămâna „Școala Altfel” a fost unul ridicat, elevii dorindu-și  un schimb de experiență alături de Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” în privința firmelor de exercițiu.

Această vizită face parte din proiectul de monitorizare al CȘE-urilor din județul Vrancea. Scopul acestei inițiative este acela de a avea membrii cât mai activi în Consiliile Școlare, pentru a evita problemele de diseminare a informației catre toți elevii din județ. De asemenea, considerăm că prin apropierea pe care o vom avea față de elevi, prin aceste întâlniri, vom spori încrederea lor în noi ca și structură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!