3 mar. 2012

Rezumatul vizitei de la Grupul Școlar „G.G. Longinescu”

Vineri, 2 martie 2012, a avut loc vizita de monitorizare a Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Grupului Școlar „G. G. Longinescu” din Focșani. Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a fost reprezentat  de Ionuț Pătrășcan, secretar pe interne.

S-a verificat mapa Consiliului Școlar al Elevilor, aceasta fiind în regulă. S-a observat o relație bună între membrii CȘE, cu toate că sunt persoane inactive în Biroul Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor. Raportul de activitate pe primul semestru nu a fost trimis Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, reprezentanții elevilor acestui liceu precizând că în decursul săptămânii următoare va fi trimis.

Un alt subiect de discuție, la fel ca în vizitele anterioare, a fost reprezentat de programul „Școala Altfel”. Proiectele consiliului au fost deja aprobate, urmând a fi pregătită implementarea lor în următoarea perioadă. În săptămâna 2-6 aprilie vor fi organizate vizite la muzee, acțiuni de ecologizare și ateliere de creație.

Această vizită face parte din proiectul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea de monitorizare a activităților consiliilor școlare din județ. Printre obiectivele acestui proiect se numără promovarea organizației, întărirea acesteia, evitarea problemelor de diseminarea a informațiilor, consilierea CȘE-urilor și de a identifica problemele întâlnite de fiecare consiliul școlar al elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!