5 mai 2012

Spectacol de dans organizat de DJST Vrancea în parteneriat cu CJE Vrancea

Joi, 3 mai 2012, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea a organizat un spectacol de dans dedicat tineretului vrâncean, cu prilejul Zilei Tineretului, 2 mai. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Vrancea și a avut loc la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”, începând cu ora 18:00.


Evenimentul a reunit tineri artiști care au dansat și cântat, echipele reprezentând licee, școli, cluburi de dans, școli postliceale. Spectacolul a fost unul reușit, publicul aplaudând participanții cu entuziasm aproximativ două ore. Publicul a putut să vadă reprezentații de dansuri tradiționale românești, irlandeze, dans contemporan, modern și nu numai.

La final, fiecare echipă participantă a fost răsplătită pentru participarea și implicarea de care a dat dovadă, organizatorii oferindu-le diplome speciale. Juriul a fost format din Alexandra Voicu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Anamaria Cătănoiu, președintele Asociației Potpourri și Odette Irimia din partea Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia”.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!