21 iun. 2012

CJE Vrancea a sprijinit Orășelul Copiilor

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a sprijinit organizarea proiectului Asociației pentru Sănătăte, Educație și Familie, „Orășelul Copiilor”. Acesta a fost implementat de ASEF Moldova cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, a Inspectoratului Școlar Județean și Primăriei Focșani.


Astfel, în urma parteneriatului dintre CJE Vrancea și ASEF Moldova, rețeaua de voluntari a CJE Vrancea a fost implicată direct în proiect, constribuind la promovarea instituțiilor simulate prin jocuri, prin oferirea unor informații de bază pentru ca cei prezenți să acorde un interes deosebit.


Evenimentul s-a desfășurat miercuri, 20 iunie 2012, între orele 11:00 și 14:00 în Grădina Publică.  Instituții publice și organizații nonguvernamentale au venit în fața elevilor de grădiniță, de școli primare și gimnaziale pentru a le spori interesul prin diverse metode. Copii au învățat să acorde primul ajutor, au văzut
echipamentele cum funcționează echipamentele Poliției și ale Pompierilor, au practicat jocuri outdoor cu reprezentanții ADD „Focul Viu”. Fiecare stand amenajat a atras atenția asupra unei instituții care a fost prezentată celor interesați.


Aproximativ trei ore, câteva sute de elevi au participat cu entuziasm la eveniment. Mai multe detalii cu privire la eveniment sunt disponbile la adresele următoare: link 1, link 2.

Galerie foto:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!