14 iun. 2012

Focșani - între cunoaștere și admirație

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea va desfășura în următoarea perioadă o serie de activități ce au ca scop comun promovarea orașului, evidențierea unor puncte de interes și atragerea atenției atât în mediul online, cât și în offline asupra părților frumoase oferite de acest oraș, reprezentativ pentru județul Vrancea.

Prima activitatea din această serie a început: „Focșani - între cunoaștere și admirație”.  


Realizată cu sprijinul CȘE-urilor (consiliile școlare ale elevilor), activitatea a constat în realizarea unor  interviuri cu elevi din liceele vrâncene și nu numai, dat fiind că au participat profesorii și alți cetățeni. Acestea sunt publicate pe o pagină Facebook realizată special pentru a doua activitate, bazată pe promovarea online.

Pagina de Facebook poate fi accesată la adresa aceasta. Atât pe pagina respectivă, cât și pe cea a Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, vor fi postate detalii cu privire la activitățile viitoare din proiect.
„Focșani - între cunoaștere și admirație” va conține și albume foto cu diverse locuri din Focșani ce trebuie promovate mai mult sau mai puțin, locuri ce au avut sau nu parte de acest beneficiu.

Vom reveni cu mai multe informații pe parcursul desfășurării proiectului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!