16 iul. 2012

CNE te vrea la Școala de Vară!

Consiliul Național al Elevilor desfășoară un concurs de eseuri ce are ca premiu principal un loc la școala de vară ce se va desfășura în luna august.


Concursul este destinat tuturor elevilor. Tot ce trebuie să faci este să scrii un articol despre viziunea ta asupra Consiliului Elevilor și intri în competiția ce are ca premiu un loc la Școala de Vară CNE ce se va desfășura la Eforie Nord între 20 și 26 august.

Ce trebuie sa faci ? Nimic mai simplu, urmează pașii:
1. Dacă nu ești încă utilizator Wedu - platforma suport a Consiliului Național al Elevilor, creează-ți acum contul
2. Scrie un articol cu tema ”Viziunea mea asupra Consiliului Elevilor”. Tema este generoasă așă că poți să abordezi diferite aspecte din viața școlară, precum: democratizarea sistemului educațional, implicarea activă a elevilor în mediul școlar sau participarea la luarea deciziilor.
3. Publică eseul tău până la data de 31 iulie 2012 pe blogul de pe platforma Wedu și lasă un comentariu, dupa publicare, cu linkul articolului pe pagina de Facebook a Consiliului Național al Elevilor sau scrie-ne pe contact@consiliulelevilor.ro
În 3 august, cel târziu, vei afla daca ești unul din cei trei câștigători. Articolele cu cele mai mari punctaje vor putea avea urmatoarele premii:
• Locul I : un loc la Școala de Vară CNE
• Locul II si III: memory-stick 16 GB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!