2 iul. 2012

Focșaniul prin ochii tinerilor

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a organizat concursul de scurtmetraje și sesiunea de informare numită „Focșaniul prin ochii tinerilor”.


În continuarea, atașăm articolul preluat de pe site-ul Asociației Potpourri, unul dintre partenerii proiectului „Focșani - între cunoaștere și admirație”:

Miercuri, 27 iunie, începând cu ora 10, în sala de sedinţe a Consiliului Judeţean Vrancea, CJE a desfăşurat încă o activitate la care au avut invitaţi toţi partenerii proiectului, Muzeul de Istorie şi participanţii de la treasure hunting-ul deja organizat. A fost o ocazie de a premia şi filmuleţele realizate de elevi sub activitatea “Focşaniul prin ochii tinerilor”.

La activitate au fost prezenţi membri ai CJE Vrancea şi participanţii din cadrul treasure huntingului pe care l-au organizat acum aproape o săptămână. Din partea Muzeului de Istorie Vrancea l-au avut ca invitat pe domnul Dumitru Huţan care a vorbit despre judeţul nostru, monumentele importante, evenimentele, tradiţiile şi obiceiurile noastre. Am aflat o mulţime de lucruri interesante de la dânsul. Apoi, am vizionat filmele realizate de elevi sub proiectul “Focşaniul prin ochii tinerilor” şi le-au acordat tuturor diplome în semn de recunoştinţă pentru munca şi efortul depus.
Activitatea de miercuri face parte din proiectul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, „Focșani – între cunoaștere și admirație”, proiect a cărui derulare a început pe 5 iunie 2012 prin organizarea unor chestionări ale elevilor în legătură cu orașul Focșani, fiind continuat cu lansarea unei pagini Facebook unde au fost postate interviuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!