26 aug. 2012

Școala de Vară a Consiliului Național al Elevilor

În perioada 20-26 august 2012, la Eforie Sud, în Complexul de Agrement „New Paradise” al Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, a avut loc cea de-a doua ediției a școlii de vară „Consiliul Național al Elevilor - Factor al Democratismului Educațional”, parte a proiectului național cu același nume.


Trei membri ai Biroului Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Alexandra Voicu, Cristian Gîrneață și Mădăln Blidaru, alături de doi profesori din cadrul rețelei de formatori ce sprijină Consiliul Național al Elevilor, prof. Angela Sîrbu și prof. Teodora Bentz, au fost prezenți.

Delegația Consiliului Județean al Elevilor Vrancea
Timp de o săptămână, au avut loc zece ateliere bazate pe educație non-formală, cele 28 de județe participante și-au prezentat proiectele cu care au participat pentru a realiza un schimb de bune practici (CJE Vrancea a participat cu proiectul „Focșani - între cunoaștere și admirație”), au desfășurat diferite activități sportive și nu numai, au asistat la momente artistice și au avut parte de sesiuni de prezentare (reprezentanți ai UK Study au prezentat detalii privind studiul în Regatul Unit, precum și concursurile aflate în desfășurare în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor, a avut o întâlnire cu ANOSR) și de dezbateri în plen.

Cristian Gîrneață, Angela Sîrbu, Mădălin Blidaru, Teodora Bentz, Alexandra Voicu, Alexandru Sîrbu

La deschiderea oficială a evenimentului (21 august 2012) a participat și doamna prof. univ. dr. Ecaternina Andronescu, Ministrul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, adresând mesaje celor aproximativ 100 de elevi participanți. În ultima zi a avut loc închiderea evenimentului, fiind premiate cele mai bune proiecte, cât și participanții. În continuare, atașăm link-urile albumelor Facebook cu imagini de la școala de vară CNE: link 1, link 2, link 3.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!