23 oct. 2012

Start depunerii candidaturilor pentru Consiliul Județean al Elevilor!


Începând de luni, 22 octombrie 2012, se pot depune candidaturile pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și secretar al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea. De asemenea, elevii care vor să contribuie la dezvoltarea organizației și să se implice, își pot depune online candidaturile și pentru cele cinci departamente ale Consiliului Județean al Elevilor Vrancea:

  • Avocatul Elevului;
  • Concursuri Școlare și Extrașcolare;
  • Sport și Programe de Tineret;
  • Cultură, Educație și Programe Școlare;
  • Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere.
Pentru a candida pentru funcția de președinte, pentru cele două posturi de vicepreședinte, de secretar pe relații interne și secretar pe relații externe trebuie să fii președinte în cadrul Consiliului Școlar al Elevilor și să îți depui candidatura atât online, pe Wedu.ro, cât și în format printat.

Pentru a candida pentru cele cinci departamente, este necesar să fii vicepreședinte sau secretar al Consiliului Școlar al Elevilor, să completezi formularul online de depunere a candidaturii de pe Wedu.ro și să întocmești dosarul de candidatură. documentele ce trebuie cuprinse sunt menționate pe pagina special creată, disponibilă pe site-ul Consiliului Național al Elevilor: link.

Te așteptăm! Consiliul Județean al Elevilor Vrancea își formează echipa pentru anul școlar 2012-2013!
Pentru întrebări, nu ezita să ne contactezi. Suntem disponibil pe Facebook: facebook.com/cjevrancea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!