2 dec. 2012

Întâlnire virtuală cu președintele CNE

Astăzi, duminică, 2 decembrie, a avut loc o întâlnire virtuală între președintele Consiliului Național al Elevilor, Petre Andrei-Bogdan, și membrii Biroului Executiv din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

În cadrul întâlnirii, președintele Consiliului Național al Elevilor a atras atenția asupra rolului unei bune organizări interne și a promovării Consiliului Elevilor. În ceea ce privește organizarea, este esențial să existe atât datele de contact ale BEx-ului din CJE, cât și din fiecare consiliu școlar al elevilor pentru a asigura o mai bună comunicare între aceștia.

De asemenea, realizarea unui registru al secretariatului (ce trebuie să cuprindă orice document legat de Consiliul Județean al Elevilor) este un obiectiv important. Un alt aspect punctat de Andrei Bogdan Petre este programul „Școala Altfel” din anul școlar 2012-2013, program ce poartă denumirea „Să știm mai multe, să fim mai buni”. La nivel școlar trebuie să existe un plan de activitate cu privire la aceasta săptămâna, cel târziu până la sfârșitul acestui semestru.

Totodată, BEx-ul CJE Vrancea a luat cunoștință de un model orientativ al regulamentului pentru fiecare CȘE, modele create pentru a facilita centralizarea datelor la nivel de CJE și CNE.

Pe partea de promovare, președintele Consiliului Național al Elevilor a evidențiat importanta parteneriatelor, actualizarea permanentă a site-ului www.cjevrancea.com și relația cu presa, relație care trebuie să fie cât mai deschisă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!