14 ian. 2013

CNE: 100 de burse pentru elevii cu spirit antreprenorial

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) în parteneriat cu Euro<26 oferă, în cadrul Programului de Educație Managerială, un numar de 100 de burse, prin intermediul Consiliului Elevilor, tuturor tinerilor interesați de antreprenoriat.

Programul, care se va desfășura pe durata a 6 luni, presupune parcurgerea a 5-7 module de curs online ale căror tematici cuprind noțiuni de management, mediul economic, antreprenoriat, marketing, finanțe, comunicare și IT, concepute de profesori universitari și practicieni care vor acorda asistenţă prin intermediul unui forum. Platforma a fost dezvoltată de cele două organizații împreună cu parteneri din Germania, Spania și SIVECO România, în cadrul unor proiecte europene.

Modulele sunt structurate în cadrul unor pachete de instruire și presupun acumularea de informații și cunoștințe, ce vor fi supuse ulterior unor teste online, şi prin redactarea unei lucrări aplicative la unul dintre modulele de curs. De asememea, cursanții au posibilitatea nu doar de a interacționa prin intermediul forumului, ci și de a cere informații pe subiecte specifice cuprinse în capitolele de lucru.

Mai multe detalii, inclusiv modalitatea de aplicare, sunt disponibile pe Wedu.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!