31 ian. 2013

Prima vizită de monitorizare a CJE Vrancea


Astăzi, 31 ianuarie 2013, la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focşani a avut loc prima vizită de monitorizare efectuată de președintele Consiliului Județean al Elevilor Cristian Gîrneață.

În cadrul vizitei s-au discutat probleme interne ale Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focşani şi metodele de rezolvare a acestora. De asemenea președintele Cristian Gîrneață a verificat dosarul cu prezența la ședințe, raportul de activitate pe semestrul întâi și planul de activitate pe semestrul al doilea. Totodată membrii Consiliului Școlar au fost informați despre structura Consiliului Național al Elevilor și despre Adunarea Generală a acestuia care se va desfășura în perioada 7-10 februarie, la Galați. Un alt lucru pe care s-a pus foarte mult accent a fost importanța comunicării între membrii Consiliului Școlar al Elevilor și între acesta și profesori.

În cadrul vizitei a fost prezentă fosta președintă a Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Focşani, Buzatu Monica, care a vorbit despre experiența dobândită în anul în care a deținut această funcție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!