16 feb. 2013

CJE Vrancea organizează Balul Balurilor Bobocilor, ediția 2013


Astăzi, 16 februarie, Biroul Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea s-a întâlnit pentru a discuta despre organizarea Balului Balurilor Bobocilor, ediția 2013.

Ediția precedentă a avut loc anul trecut și s-a bucurat de un mare succes, aceasta s-a desfășurat la Casa de Cultură "Leopoldina Bălănuță". Spectacolul a fost prezentat de Alexandru Munteanu, președintele Consiliului Județean în mandatul 2010-2011 și Andreea Lupu, vicepreședinte al Consiliului Județean în mandatul 2011-2012, câștigătorii fiind Elena Silvia Moroiu și Alexandru Măiereanu, de la Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza" din Focșani.

Balul de anul acesta va avea loc tot la Casa de Cultură "Leopoldina Bălănuță" şi va fi asemănător cu cel de anul trecut, concursul de galerii fiind realizat și ediția aceasta. Competiția va fi una foarte strânsă pentru că sunt multe licee participante, toate dorind să câștige, de aceea, sperăm ca entuziasmul elevilor să se mențină măcar la nivelul celui de anul trecut, dacă nu, chiar să crească.

Vă așteptăm cu drag și în acest an!
Revenim în curând cu mai multe detalii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!