8 apr. 2013

Campanie de informare a elevilor din clasele VII-VIII, cu privire la Consiliul Județean al Elevilor

În cadrul programului "Să știi mai multe, să fi mai bun", membrii Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, au desfășurat o campanie de informare a elevilor de clasele a VII-a și a VIII-a, din școlile generale "Ion Basgan", "Ștefan cel Mare" și "Duiliu Zamfirescu", cu privire la Consiliul Județean al Elevilor.Astfel, Gîrneață Cristian (președintele Consiliului Județean al Elevilor) împreună cu Monica Iacob (director la Departamentul Avocatul Elevului) și cu Lazăr Teodor (director la Departamentul de Sport și Programe de Tineret), au fost prezenți la spectacolul, "Flori de Cireș", organizat anual la Școala Generală "Duiliu Zamfirescu". Participanții la spectacol au fost elevii claselor VII-VIII, așa că membrii Consiliului au putut prezenta eficient Consiliul Elevilor.

La Școala Generală "Ștefan cel Mare" au mers Cătălina Marcu (prim-vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor) și cu Cristiana Cazacu (director la Departamentul de Cultură, Educație și Programe Școlare). Acestea au reușit să-i atragă pe elevi, deoarece au prezentat într-un mod foarte atractiv Consiliul Elevilor și deoarece de la anul unii din ei vor putea candida, ceea ce înseamnă că au avut tot interesul să știe cât mai multe despre această structură.
În final, la Școala Generală "Ion Basgan", Valentina Tănase (vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor) și Codrin Bostan (director la Departamentul de Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere), au prezentat structura Consiliului Elevilor, modul de desfășurare a alegerilor și activitățile realizate. De asemenea, acest subiect a prezentat un mare interes, ținând cont de faptul că prezentarea li s-a făcut elevilor imediat după o altă activitate.

Toți membrii Consiliului Județean al Elevilor au avut drept material de prezentare, niște pliante pe care le-au împărțit elevilor, și un slide-show în care era inclus tot ceea ce este de știut despre această organizație.


În concluzie, sperăm că această campanie de informare și-a atins scopul, iar elevii care vor fi la anul în clasa a IX-a, vor știi cu ce se ocupă Consiliul Elevilor, și vor putea dacă vor, să candideze pentru o funcție în cadrul acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!