9 apr. 2013

CJE Vrancea, partener în acțiunea "Marș Antidrog"

Joi, 4 aprilie, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Vrancea, a organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Consiliul Județean al Elevilor și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, un marș antidrog, acţiunea fiind susţinută de Consiliul Judeţean Vrancea.

Aceasta s-a desfășurat între orele 10:00 și 12:00, traseul fiind de la sala polivalentă până în Piața Unirii. Scopul cu care a fost organizat marșul a fost cel de a le transmite tinerilor că își pun viața în pericol și că este cel mai bine să nu mai continue să consume droguri.

Reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor declară "dorim să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește consumul de droguri din rândul tinerilor. Dorința noastră este să ne implicăm în ameliorarea acestei probleme sociale cu care ne confruntăm și de asemenea, să cerem sprijin pentru a fi uniți împotriva oricărei forme de consum sau trafic de droguri. Acest mesaj se adresează tuturor membrilor societății care pot oferi ajutor în rezolvarea acestei probleme, deoarece fenomenul ia amploare și considerăm că nu mai trebuie tratat cu indiferență."

În concluzie, sperăm că după ce au văzut acest marș, cei care consumă droguri să stea măcar cinci minute să se gândească dacă chiar este bine să continue cu acest stil de viață.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!