3 apr. 2013

Doi membrii din Consiliul Județean al Elevilor Vrancea, prezenți în cea de-a doua etapă a proiectului "CiNE Voteză"

În perioada 28-31 martie, Asociația Elevilor Mehedinți a organizat a doua etapă a proiectului "CiNE Votează", "Conferința Națională a Secretarilor", aceasta având loc în județul Caraș-Severin, la Băile Herculane, ca și prima etapă.


În cadrul acesteia, s-a continuat dezbaterea problemei acordării reprezentantului elevilor, drept de vot în Consiliile de Administrație. Însă de această dată, au fost prezenți atât secretarii Consiliilor Județene ale Elevilor, cât și cei doi secretari de la nivel național. Din partea Consiliului Județean al Elevilor Vrancea au fost prezenți Cristian Gîrneață (Secretar pe Departamentul de Educație și Comunicare, al Consiliului Național al Elevilor) și Valentina Tănase (Vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, fiind prezentă întrucât secretarul nu a putut merge).

În plus față de etapa precedentă, s-a lucrat mai mult pe documente, de exemplu s-a simulat o Conferință de Presă, iar secretarii au fost învățați cum se întocmește corect un proces verbal.


Acest proiect se va încheia în luna mai, când se va desfășura "Seminarul Național Drept la Vot", în cadrul căruia vor participa membrii Biroului Executiv al Consiliului Național al Elevilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!