28 apr. 2013

Spectacol caritabil pentru doamna profesor Maria Sterea

Vineri, 26 aprilie, Marina Dragu în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Vrancea, a organizat un spectacol caritabil pentru doamna profesor Maria Sterea.


Acesta a avut loc la Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia", începând cu ora 18:00. Spectacolul a constat în câteva momente artistice (muzică și dans), pe scenă evoluând elevi talentați de la diverse licee și totodată și Ansamblul Folcloric "Țara Vrancei". De asemenea, pentru a mări șansele de reușită a acțiunii, pe lângă urnele pentru donații special amenajate în interiorul Ateneului, toți cei care veneau la spectacol sau pur și simplu treceau pe stradă, puteau face o poză în schimbul unei mici donații.Doamna Maria Sterea a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică M4, iar pentru a o ajuta și a-i fi alături, toți foștii și actualii ei elevi au contribuit în realizarea acestui spectacol.

Partenerii noștri în această acțiune au fost:

- Ansamblul Folcloric Țara Vrancei
- Clubul Rotary Varana Focșani
- Clubul Interact Focșani
- Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia" Focșani

De asemenea, spectacolul a fost realizat cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret.

În concluzie, putem spune că spectacolul s-a bucurat de un real succes, deoarece sala a fost plină iar donațiile au fost considerabile, ceea ce demonstrează încă odată că cei ce au cunoscut-o pe doamna Sterea îi vor fi mereu alături.

Mai jos sunt afișate pozele din timpul spectacolului, realizate de Serena Țenea, Andra Caloian, Cora Oprea și Andrei Berdei:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!