12 apr. 2013

Trei membrii ai CJE Vrancea au participat la al doilea modul din cadrul programului Leadership Autentic

Sâmbătă, 6 aprilie, și duminică, 7 aprilie, s-a desfășurat, la Adjud, în cadrul Liceului Teoretic "Emil Botta", modulul doi al programului Leadership Autentic.

Cursul de leadership din aceste două zile s-a bazat pe două mari module, Comunicarea și Echipa. În cadrul primului modul participanții au învățat ce trebuie făcut pentru a comunica cât mai bine în scris și cum trebuie  susținut un discurs public care să aibă impact. Însă, după ce au parcurs al doilea modul, aceștia au aflat ce este, și cum funcționează eficient o echipă și totodată ce tip de personalitate este reprezentativă pentru fiecare.

Din partea Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, au fost trei participanți, Cristian Gîrneață (președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea), Tudor Codrin Bostan (director la Departamentul de Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea) și Iftimie George Cristian (membru cu drept de vot al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea).

În final, participarea la acest training a reprezentat pentru toți cei prezenți, o modalitate de a-și dezvolta toate calitățile necesare unui lider, pornind de la încrederea în sine și terminând cu capacitatea de-ai face pe ceilalți să te asculte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!