3 apr. 2013

Un membru al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, prezent la un curs de leadership și dezvoltare peronală

Astăzi, 3 aprilie, ambasadorul Leadership Autentic, Georgiana Blăgan, a organizat un curs de leadership și dezvoltare personală, în cadrul căruia a fost prezent din partea Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Codrin Bostan (Director la Departamentul de Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere).

În cadrul cursului a avut loc o sesiune de cunoaștere, iar apoi participanții au învățat să ofere feedback, care sunt caracteristicile unei persoane încrezătoare în forțele proprii și cum să le dezvolte, care sunt tipurile de comunicare și cum trebuie să comunice cât mai eficient. Aceste lucruri sunt foarte importante deoarece un lider bun trebuie să aibă încredere în el și să știe să se facă ascultat.Pentru a-i defini partea de non-formal cursului, participanții au luat parte la o serie de joculețe care le-au dezvoltat atât abilitățile individuale, cât și cele de echipă, după cum reiese din fotografiile de mai jos.
 La finalul cursului, toți cei prezenți au plecat cu convingerea că oricine poate fi un lider, atâta timp cât își dorește asta și muncește destul pentru a-și însuși calitățile necesare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!