7 iun. 2013

Menţiune pentru proiectul CŞE Junior, la concursul ”Parteneriat în educaţie – Prezent şi perspective”

În  perioada 3-6 iunie, la Sulina, s-a desfăşurat  concursul naţional de proiecte educative “Parteneriat în educaţie – Prezent şi perspective”, aflat la cea de-a XIII-a ediţie.

La concurs a putut participa câte un elev din fiecare judeţ, cu condiţia să fie membru al Consiliului Şcolar al Elevilor. Din judeţul Vrancea a participat directorul de Departamentului de Mobilitate, Informare, Formare şi Consiliere al CJE Vrancea, Codrin Bostan, cu proiectul CŞE Junior, desfăşurat de Cosiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional “Unirea” Focşani.

În data de 5 iunie a avut loc premierea proiectelor participante (34 de proiecte din întreaga ţară), în cadrul unui spectacol care a inclus şi diferite momente artisitice, iar CŞE Junior, proiectul de la Colegiul Naţional “Unirea”, a obţiut menţiune.

Ţinând cont de acest rezultat obţinut de Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional “Unirea” din Focşani la concursul naţional de proiecte ”Parteneriat în educaţie – Prezent şi perspective”, desfăşurat la Sulina, putem afirma că structurile şcolare ale Consiliului Elevilor din Vrancea încep să se facă remarcate prin activităţile pe care le implementează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!