25 iul. 2013

Menţiune pentru un membru al CJE Vrancea, la Concursul Naţional "Next Generation”

În perioada 21-25 iulie, la Baia Mare, s-a desfăşurat a XI-a ediţie a Concursului Naţional de Eseuri pe teme de Consiliere şi Orientare Vocaţională pentru Elevi „Next Generation”.

La eveniment au luat parte atât simpli elevi, cât şi câţiva membri din Consiliile Judeţene ale Elevilor, printre care şi directorul Departamentului de Mobilitate, Informare, Formare şi Consiliere al Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea, Tudor-Codrin Bostan.

Pe toată durata concursului au fost organizate sesiuni de consiliere în carieră, susţinute de profesori psihologi şi totodată s-au desfăşurat ateliere de fotografie, muzică, teatru, sport şi film. De asemenea, în data de 23 iulie a avut loc proba scrisă a eseurilor. Participanţii (60 de elevi din întreaga ţară) au trebuit ca în scrierea acestora să răspundă la patru întrebări: „Cine sunt eu?”, “Ce pot să fac şi ce mi-ar plăcea să fac cu adevărat în viitor?”, “Ce ştiu pentru a deveni ceea ce îmi propun?” şi “Ce aştept de la Concursul Naţional de eseuri pe teme de Consiliere şi Orientare Vocaţională pentru elevi „Next Generation?”.

Concursul s-a încheiat în data de 24 iulie, cu premierea participanţilor, în cadrul unei seri festive care a inclus şi un concurs de Miss şi Mister, iar Codrin Bostan, reprezentantul Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea, a obţinut Menţiune.

Acest rezultat are rolul de a evidenţia implicarea membrilor Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea în diverse activităţi şi concursuri naţionale, la care obţin şi rezultate, dat fiind faptul că aceasta este a treia menţiune obţinută de membrii organizaţiei judeţene, în ultimul an la un concurs naţional.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!