30 sept. 2013

Adunarea Generală a Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea

Astăzi, 30 septembrie, în incinta Colegiului Naţional „Alexandru Ioan Cuza” a avut loc Adunarea Generală a Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea.

Motivul întâlnirii a fost reprezentat de promovarea şi desfăşurarea propriu-zisă a alegerilor din cadrul Consiliilor Şcolare ale Elevilor. Astfel, preşedinţii de Consilii Şcolare au primit materiale de promovare a alegerilor, au fost înştiinţaţi cu privire la documentele necesare întocmirii dosarului de candidatură şi cu privire la următorul calendar al alegerilor:

→ Promovarea concursului pentru ocuparea funcţiilor CŞE/CJE: 16 septembrie - 14 octombrie;
→ Depunerea candidaturilor CŞE: 23 septembrie – 14 octombrie ;
→ Validarea candidaturilor CŞE: 15 – 16 octombrie;
→ Desfăşurarea campaniei electorale CŞE: 16 – 25 octombrie ;
→ Sesiuni electorale CŞE: 28 octombrie – 1 noiembrie ;

În funcţie de acesta fiecare liceu va stabili exact când îşi va desfăşura alegerile, iar elevii ce vor dori să candideze vor trebui să completeze formularul online disponibil pe site-ul Waterfall Edu (www.wedu.ro) şi să întocmească dosarul în format fizic pe care îl vor înmâna preşedintelui Consiliului Şcolar al Elevilor din liceul lor.

Mai multe detalii cu privire la documentele necesare întocmirii dosarului de candidatură sunt disponibile pe site-ul www.consiliulelevilor.org, secţiunea Alegeri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!