27 nov. 2013

CJE invită tinerii să descopere Biblioteca de weekend de la Șerbești

Duplexul de activităţi educative non-formale pentru tineri, care promovează valorile tradiţionale locale, continuă cu Biblioteca privată de Weekend – Şerbeşti, Vidra. Invitată la discuţii este Doina Stratton-Andrieş, fondator şi coordonator al bibliotecii. Activitatea este iniţiată de către Asociaţia Potpourri în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

„Conservarea şi promovarea valorilor tradiţionale locale: iniţiative publice şi private”este un duplex de activităţi educative pentru tineri derulate de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret în parteneriat cu Asociaţia Potpourri şi care susţine iniţiativele rurale publice şi private ce conservă şi promovează memoria locală.

Întâlnirea va avea loc joi, 28 noiembrie, la sediul DJST, de la ora 14.30, când Doina Stratton – Andrieş va prezenta materiale multimedia ce conţin informaţii despre Biblioteca de weekend Şerbeşti.

Scopul activităţii este de a informa tinerii şi comunitatea despre existenţa în judeţul nostru a unei altfel de iniţiative, private de această dată, care promovează personalităţi vrâncene şi valori tradiţionale prin munca şi devotament, şi de a stimula interesul comunităţii în a susţine astfel de acte care aduc plus valoare tuturor.

La discuţii sunt invitaţi tineri din licee, şcoli postliceale din Focşani, reprezentanţi ai instituţiilor de cultură şi educaţie, dar şi membri ONG-urilor locale şi adulţii interesaţi. Întâlnirea este interactivă, non-formală şi se va desfăşura la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!