25 nov. 2013

CJE Vrancea susține Programul Opening Opportunities


Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea împreună cu Biblionet și TechSoup România, cu sprijinul Microsoft România, anunță începerea unui program de orientare profesională pentru elevi de liceu din Focșani.

Vă invităm să fiți alături de noi pe 28 noiembrie 2013, începând cu ora 11.00 la sala mare a Ateneului Popular ”Mr. Gh. Pastia” Focșani, cu ocazia lansării programului Opening Opportunities pentru elevii de liceu din Focșani, eveniment la care vor fi alături de noi voluntari Microsoft, reprezentanți ai autorităților locale, ai TechSoup România, Biblionet și mass-media vrânceană.

Opening Opportunities este un program de orientare educațională și de carieră în care voluntari Microsoft România sprijină elevi de liceu să exploreze opțiuni profesionale și să își dezvolte propriul plan de carieră. Împreună ne propunem să ajutăm tinerii să facă alegeri educaționale și profesionale conștiente și informate, prin acces direct la și exemplul nemijlocit al celor care au făcut deja aceste alegeri și profesează în acest moment.

Programul îmbină evenimente locale organizate în biblioteci publice cu sesiuni de mentorat online și seminarii online publice – totul cu scopul de a oferi elevilor de liceu informații actuale despre piața muncii și care sunt abilitățile și cunoștințele necesare în acest mediu dinamic.

În final, cei mai buni elevi pot obține internship-uri în companii locale sau internship-uri pe termen scurt la Microsoft România în București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!