9 dec. 2013

CJE Vrancea a sprijinit Spectacolul „Noi”, Ediția a II-aJoi, 5 decembrie, Asociația „Pe Aripile Cunoașterii” în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a organizat spectacolul „Noi”, la Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia” cu ocazia sărbătoririi a 2 ani de activitate.

Spectacolul s-a aflat la a doua ediție și a promovat elevi talentați din liceele vrâncene care au prezentat momente de dans și de muzică. Fiind în sezonul de iarnă, designerul Florența Necula a pus în scenă o prezentare de modă cu  rochii de hârtie pe tema „Crăiasa Zăpezii”, prezentate de agenția Unique Models din Ploiești.
                                       

Totodată, organizatorii au pregătit și o surpriză spectatorilor. Aceasta a constat într-un concert susținut de trupa Maxim, o trupă nou înființată ce are în compoziție foști participanți ai show-ului X Factor. La sfârșitul spectacolului a avut loc Gala de premiere a partenerilor „Let’s do it, Romania!” ce au sprijinit asociația în organizarea ediției 2013 în județul Vrancea.


Spectacolul a avut și o latură caritabilă, întrucât banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați unor familii cu o stare materială precară din mediul rural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!