1 dec. 2013

CJE Vrancea, prezent la „Opening Opportunities”

Joi, 28 noiembrie, a avut loc evenimentul „Opening Opportunities” organizat de Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Focșani la Ateneul Popular „Maior Gh. Pastia”.

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a sprijinit proiectul în calitate de partener ai Bibliotecii Județene, fiind prezenți majoritatea membrilor. Totodată, organizația a reușit să mobilizeze un număr mare de elevi, sala fiind plină la acest eveniment.

Președintele Consiliului Județean al Elevilor, Codrin Bostan, a fost invitat să vorbească în deschiderea evenimentului. Acesta a susținut un discurs despre importanța educației non-formale în rândul tinerilor deoarece, în prezent, în România sistemul educațional se bazează doar pe educația formală.

 De asemenea, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea încurajează elevii să se înscrie în programul de orientare educațională și de carieră „Opening Opportunities” și mulțumește atât reprezentanților Microsoft pentru deschiderea de care dau dovadă, dedicând timpul liber pentru acest proiect, cât și Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” pentru invitație și pentru implicarea în dezvoltarea tinerilor vrânceni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!