15 ian. 2014

Prezentare CȘE Junior la Școala Generală Nr.2, Focșani

Astăzi, 14 ianuarie, doi membri ai Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Tudor-Codrin Bostan, Președinte al organizației și Sbârnea Andrei, Director al Departamentului de Mobilitate, Formare, Informare și Consiliere, au vizitat Școala Generală nr. 2 „Ion Basgan” Focșani, continuând seria vizitelor pentru înființarea Consiliilor Școlare Junior în școlile generale din județ.

Astfel, prezentarea a avut loc într-o sală de clasă, iar elevii participanți, în număr de 25, din clasele a 6-a, a 7-a și a 8-a, au fost foarte încântați. La finalul acesteia a avut loc o sesiune de întrebări, majoritatea elevilor răspunzând prezent acestei provocări.

Aceștia au fost încurajați să participe și să se implice în activități atât de către directorul unității, cât și de cei doi reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.În zilele următoare, vizitele membrilor Consiliului Județean al Elevilor Vrancea vor continua în toate școlile generale din județ, pentru a-i  ajuta pe elevi să-și înființeze un Consiliu Școlar al Elevilor Junior și pentru a-i sprijini în organizarea alegerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!