19 ian. 2014

Prezentare CȘE Junior la Școala Generală Nr. 3 din Focșani

Vineri, 17 ianuarie, doi membri ai Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Mihai Sandu, Director al Departamentului Sport și Programe de Tineret și Cosmin Tărăboacă, Secretar, au vizitat Școala Generală Numărul 3 din Focșani pentru a prezenta proiectul „Consiliul Școlar al Elevilor Junior” și pentru a-i susține pe doritori să înființeze o astfel de organizație în cadrul unității de învățământ.
Reprezentantii Consiliului Județean al Elevilor Vrancea au fost primiți călduros de către doamna profesor consilier educativ Doiniță și de către alte trei cadre didactice, care și-au încurajat elevii să participe într-un număr cât mai mare la această prezentare, dar și să candideze pentru un post în viitoarea organizație.

Elevii au fost încântați de inițiativă, o mare parte dintre aceștia fiind interesați de detalii legate de depunerea candidaturilor, de responsabilitățile ce decurg odată cu obținerea unei funcții.

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea le mulțumește cadrelor didactice de la Școala Generală Numărul 3 pentru primirea călduroasă și pentru susținerea acordată. 

În zilele următoare, vizitele membrilor Consiliului Județean al Elevilor Vrancea vor continua în toate școlile generale din județ, pentru a-i  ajuta pe elevi să-și înființeze un Consiliu Școlar al Elevilor Junior și pentru a-i sprijini în organizarea alegerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!