23 ian. 2014

Prezentările CȘE Junior continuă în școlile și liceele din Vrancea

După ce au fost prezentări în Școala Generală Nr. 3, Școala Generală Nr. 2 „Ion Basgan”, Școala Generală Nr. 5 și Școala Generală „Ion Câmpeanu” din Câmpeneanca, prezentările proiectului CȘE Junior, desfășurat de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea continuă în școlile și liceele din județ, termenul de organizare a alegerilor prelungindu-se până pe 14 februarie.

Astfel, miercuri, 22 ianuarie, și joi, 23 ianuarie, Lazăr Teodor, prim-vicepreședinte și Cosmin Daniel Tărăboacă, secretar, au vizitat Școala Generală Nr. 10, Alexandra Theodora Pătrășcan, vicepreședinte și Cristiana Cazacu au vizitat Școala Generală Nr. 9, Andrei Sbârnea, director al departamenului MIFC și Lupu-Leica Melisa, director al departamentului avocatul elevului, au prezentat proiectul elevilor de gimnaziu ai Liceului de Arte „Gheorghe Tăttărescu”.

Elevii au fost încântați de prezentări întrucât, la finalul acestora a urmat o sesiune de întrebări din partea lor cu privire la detalii legate de depunerea candidaturilor, de responsabilitățile ce le revin odată cu obținerea unei funcții.


Consiliul Județean al Elevilor Vrancea încurajează, pe această cale, elevii din ciclul gimnazial să candideze pentru una dintre funcții și să se implice în activitățile extra-școlare și mulțumește atât consilierilor educativi, cât și directorilor, pentru susținerea acordată și pentru implicarea de care au dat dovadă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!