31 mar. 2014

Balul Balurilor Bobocilor 2014

Vineri, 21 martie, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” a avut loc ediția 2014 a Balului Balurilor Bobocilor, unul dintre evenimentele de amploare organizate de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, încă din 2010.

 Evenimentul a fost prezentat de Alexandru Munteanu, Ex-președinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea în mandatul 2010-2011, și Lupu-Leica Melisa, Director al Departamentului „Avocatul Elevului” din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

Juriul a fost compus din 5 membri: domnul profesor-inspector Ionuț Țandără, reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean, Andrei Sbârnea, director al departamentului Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere în cadrul Consiliului Județean al Elevilor și sponsori principali ai evenimentului, Mio, Infinity, Rix Café.

În competiția pentru titlurile de Miss și Mister s-au înscris șase perechi, reprezentând: Colegiul Național „Unirea”
, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Liceul de Arte „Gheorghe Tăttărescu”, Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud. De asemenea, pe scenă au mai urcat și elevi vrânceni talentați, care au încântat publicul cu momente de dans, teatru și muzică.Participanții au încercat să impresioneze juriul și să-l convingă că merită titlul de Miss și Mister Balul Balurilor Bobocilor prin patru probe. Prima a constat în mersul de zi, participanții defilând în aplauzele și aclamațiile spectatorilor. La cea de-a doua probă, cea de perspicacitate, fiecare pereche a extras patru cuvinte cu care au construit fraze logice și care mai de care mai creativă. În cadrul probei de originalitate participanții au impresionat prin momente de dans, iar la final, în cadrul celei de-a patra probe, mersul de seara, aceștia au defilat pe scenă dând dovadă de stil, eleganță, tact.Marii câștigători ai titlurilor de Miss și Mister Balul Balurilor Bobocilor au fost elevii Liceului Pedagogic „Spiru Haret”, Răzvan Son și Ochean Larisa Georgiana, urmați de cei ai Colegiului Național „Unirea”, Andrei Dumitrescu și Cora Oprea, câștigători ai premiului Miss și Mister Popularitate, locul al III-lea fiind ocupat de reprezentanții Liceului Teoretic „Emil Botta” din Adjud, Ciprian Strat și Andreea Spulber, desemnați de juriu Miss și Mister Originalitate.Consiliul Județean al Elevilor mulțumește atât spectatorilor pentru atmosfera creată, cât și sponsorilor evenimentului care au făcut posibilă organizarea acestuia: Coafor MIO, Rochii de Ocazie Infinity Focşani, Casa de Moda Nausica, Digital Foto Center, RIX Cafe, Oriflame, Fotosebastian, UMO Serv, Casa de moda Valentina, Dan Lupașcu și nu în ultimul rând, Pulse Studio, care a oferit invitații pentru atât organizatorilor și participanților, cât și celor prezenți în sală.

Filmuleţului de prezentare este disponibil aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!