4 mar. 2014

Prima ședință CȘE Junior a avut loc la Școala Generală Nr. 7 din Focșani

Luni, 3 martie, a avut loc prima întrunire a Consiliului Școlar al Elevilor Junior nou format în cadrul Școlii Generale Nr. 7, la laboratorul de chimie.

Ședința a fost asistată de doi membri ai Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Cristian Cazacu, Director al Departamentului Concursuri școlare și extrașcolare, și Cristiana Cazacu, Director al Departamentului Cultură, educație și programe școlare având rolul de moderatori. Aceștia i-au ajutat pe „juniori” să-și construiască un plan de acțiuni.

În rândul participanților s-au numărat și toți șefii de clasă și membrii Biroului Executiv: Vrânceanu Bianca, Președinte, Găină Anca,Vicepreședinte și Tănasă Robert, Secretar.

Elevii au fost foarte încântați de oportunitatea de a se putea implica și au venit cu idei de proiecte dintre cele mai diverse. Astfel, în viitorul apropiat ei își doresc să organizeze campionate de baschet, expoziții de pictură pe sticlă, strângere de haine și jucării pentru a fi donate în scopuri caritabile.

Update: Alegeri la Școala Generală Nr. 3

Proiectul „Consiliul Școlar al Elevilor Junior” a fost implementat și la Școala Generală Nr. 3 din Focșani, unde au avut loc alegeri pe data de 28 februarie. Astfel, Biroul Executiv este format din:

Președinte: Bălăceanu Denisa, clasa a VIII-a, 101 voturi

Vicepreședinte, Stanca Andreea, clasa a VIII-a, 109 voturi

Secretar, Ioana Ștefan, clasa a VIII-a, 88 de voturi

Elevele au fost lăudate de profesori, care s-au arătat încântați de inițiativă, beneficiind atât de susținerea acestora, cât și de cea a directorului. Membrii noului Consiliu Școlar al Elevilor Junior au fost foarte entuziasmați și abia așteaptă să inițieze primele proiecte.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!