10 apr. 2014

CJE Vrancea înființează CJE Junior

Duminică, 6 aprilie, a avut loc prima ședință ce a reunit membrii noilor Consilii Școlare Junior formate în școlile generate și în liceele județului Vrancea, la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”.


Ședința a fost moderată de președintele Consiliului Județean al Elevilor, Tudor-Codrin Bostan și reprezintă punctul de începere a formării noilor juniori în cadrul organizației. Astfel, ședința a început cu o sesiune de cunoaștere pentru membri și a continuat cu prezentarea structurii piramidale a Consiliului Național a Elevilor.


Scopul ședinței a fost reprezentat de pregătirea alegerilor pentru Consiliul Județean al Elevilor Junior care va fi format dintr-un președinte, un vicepreședinte și un secretar, președintele substructurii fiind vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea. Pentru funcția de președinte pot candida doar președinții Consiliilor Școlare al Elevilor Junior, iar pentru celelalte două funcții din Biroul Executiv, poate candida orice membru al Bordului de Conducere al structurii junior.


Consiliul Județean al Elevilor Vrancea se bucură de implicarea într-un număr foarte mare a elevilor de gimnaziu și le urează succes la alegerile ce vor urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!