8 sept. 2014

CJE Vrancea a participat la Conferința Interregională „Comunicare și PR” de la Suceava

În perioada 1-4 septembrie, la Suceava, Consiliul Județean al Elevilor Suceava a organizat Conferința Interregională „Comunicare și PR în Consiliul Elevilor”.


La conferință au participat membri ai Biroului Executiv CNE, membrii Biroului de Presă CNE, seniori, elevi din țară, membri ai consiliilor elevilor, scopul conferinței fiind de a forma tinerii în vederea deprinderii competențelor de comunicare și relaționare cu factori instituționali și mass-media, stimularea acestora pentru o implicare activă și asertivă în viața comunitații prin acțiuni de voluntariat, dar și de a lucra pe ateliere de lucru specifice pentru pregătirea alegerilor din anul școlar 2014-2015.

Din partea Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, au participat Tudor-Codrin Bostan, președintele organizației, Sandu Mihăiță, directorul Departamentului de Programe Sportive și Tineret și Andrei Sbârnea, directorul Departamentului Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere.

Conferința Interregională „Comunicare și Pr în Consiliul Elevilor” s-a dovedit a fi un prilej pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, PR și gândire strategică a reprezentanților elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!