1 oct. 2014

CJE Vrancea a participat la „Promenada Inimilor” @Focșani

Duminică, 28 septembrie, în Piața Unirii din Focșani, s-a dat startul crosului „Promenada Inimilor”, proiect lansat în municipiul vrâncean de către Fundația Română a Inimii în parteneriat cu Clubul Rotary Varana Focșani,  Consiliul Local al Municipiului Focșani, Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Județean al Elevilor Vrancea.

Inițiativa a venit ca un răspuns la sărbătorirea, la nivel internațional, a Zilei Inimii, provocând locuitorii orasului de toate vârstele la un cros și dându-le un impuls pentru a-și schimba stilul de viață într-un stil cât mai activ, mai sănătos. Astfel, scopul proiectului este prevenția bolilor cardiovasculare prin mișcare consecventă.


Astfel, sub îndemnul „Dă un impuls sănătății! Arată-i inimii ce poți!” aproximativ 2000 de persoane s-au adunat în Piața Unirii, alături de reprezentanți ai cluburilor sportive, pentru a participa la cros pe un traseu amenajat special și marcat, traseu ce va rămâne pentru a încuraja focșănenii să facă mișcare cât mai des.

Sursa: Vrancea Media
Consiliul Județean al Elevilor Vrancea susține atât continuitatea acestui proiect, cât și alte proiecte ce au ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și consideră impactul acestei inițiative un real succes și benefic comunității. De asemenea, organizația mulțumește tuturor partenerilor pentru implicare: Fundația Română a Inimii, Clubul Rotary Varana Focșani, Consiliul Local al Municipiului Focșan și Primăria Municipiului Focșani.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!