1 nov. 2014

Elevii vrânceni și-au ales reprezentanții în Consiliul Elevilor

În perioada 27-31 octombrie, în liceele vrâncene au avut loc alegerile pentru ocuparea funcțiilor vacante din Consiliile Școlare ale Elevilor.

După ce elevii ce s-au înscris în cursa pentru ocuparea funcțiilor din Consiliile Școlare ale Elevilor din liceele județului Vrancea, candidații au avut timp în perioada 20-26 octombrie să își convingă colegii că ei sunt persoanele potrivite, care îi pot reprezenta cel mai bine.

Astfel, rezultatele Colegiului Național „Al. I. Cuza” Focșani arată că elevii au favorizat-o pe Lupu-Leica Melisa pentru funcția de președinte al Consiliului Școlar al Elevilor, ea obținând un număr de 667 de voturi, în defavoarea lui Mihăiță Sandu, care a obținut 299 de voturi. Funcția de vicepreședinte a fost ocupată de: Florin Toader- 408 voturi, Gabriela Săcăluș - 293 de voturi, George Dinu- 278 de voturi, iar postul de secretar a fost ocupat de Andreea Rânghianu, candidată unică, obținând 794 de voturi.


La Colegiul Național „Unirea”, Giulia Nazarie a ocupat funcția de președinte, Carla Nicolaș, împreună cu Airinei Daniel și Ruxandra Dobre, au ocupat funcția de vicepreședinte, iar funcția de secretar a fost ocupată de Lorena Constantin Nicole.

La Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud, funcția de președinte a fost ocupată de Elena Rogozan, care a obținut 489 de voturi, funcția de vicepreședinte a fost ocupată de: Cristina Popa- 260 de voturi, Ciprian Bădic- 247 de voturi și Vlad Dediu- 197 de voturi, iar funcția de secretar a fost ocupată de Acatrinei Mihaela cu un număr de 811 voturi.

Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” raportează că rezultatele alegerilor au fost favorabile pentru Palade Adelina, care a ocupat funcția de președinte cu un număr de 616 voturi. Tănase Lucian-Ionuț (403 voturi), Olteanu Răzvan (393 voturi) și Florea Iulian-Horia (312 voturi) ocupă funcția de vicepreședinte, iar Vișan Denisa-Daniela ocupă funcția de secretar cu 580 de voturi.

Elevii Liceului Teoretic „Ioan Slavici” Panciu și-au ales în anul 2014-2015 o echipă formată din:

-Manolache Stefania - Preşedinte (298 voturi)
-Beatrice Socaci - Vicepreşedinte (324 voturi)
-Florin Balaş - Vicepreşedinte (166 voturi)
-Andreea Frunza - Secretar (396 voturi)

Noul Președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Liceului Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești este Tudose Andrei, care a câștigat alegerile cu un număr de 146 de voturi, cu două voturi mai mult decât contracandidatul său, Petroiu Claudia. Funcția de vicepreședinte e ocupată de: Mironeasa Denisa (154 de voturi) și Constantin Dănuț (131 de voturi), iar funcția de secretar e ocupată de Vlăsceanu Camelia (179 de voturi).

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a asigurat transparența procesului electoral desfășurat prin prezența unui membru în Comisia de Concurs și Validare a fiecărui liceu.

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea urează mult succes noilor echipe formate în reprezentarea elevilor vrânceni și în dezvoltarea unor proiecte de impact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să folosiți un limbaj civilizat!